Bestuurswissel 2017

In het weekend van 07 tot en met 09 april heeft de inmiddels befaamde bestuurswissel plaatsgevonden. Dit maal had het zittende bestuur een unieke trip georganiseerd naar Lissabon, alwaar onder de brandende zon de nodige vitamines werden opgeslurpt, actieve activiteiten plaatsvonden en natuurlijk werd genoten van de nodige hapjes en drankjes in het bruisende nachtleven.

Natuurlijk kon hierbij de overdracht van het bestuur niet ontbreken. De aftredende voorzitter, Bas Speekenbrink, droeg de spreekwoordelijke vaandel over aan nieuwbakken voorzitter Sjoerd Snijders. Jelte Hombergen droeg zijn secretarisschap over aan Camiel Klerx. Penningmeester Marijn van den Bosch droeg de zak met euro’s als penningmeester over aan Remco Oversier.

Hiermee is een zonnig weekend, welke nog lang zal blijven heugen, op een positieve wijze afgesloten en kan het nieuwe Tafeljaar 2017-2018 op korte termijn van start, met veel prettige en mooie activiteiten, zowel voor de tafelaars als de gehele Langstraat en omgeving!