Jeroen Pulles
Woonachtig en ondernemend in Waalwijk. Mede-eigenaar van familiebedrijf Pulles & Pulles Reclame en Beeld. Getrouwd met Moniek, pappa van Fien en samenwonend met geholpen kater Leo. Fotograaf, veelvraat, hardloper, hockeyer, gepassioneerd echtgenoot, kwart Belg, achtste Duits, en Tafeloudste. Tafelend sinds 2008.
Roel Brands
Als bedrijfsmakelaar en taxateur vanaf 2006 actief in de regio Midden-Brabant en sinds 2019 werkzaam binnen zijn eigen kantoor “Brands Bedrijfsmakelaardij”, specialist op het gebied van commercieel vastgoed. In 1982 geboren in Boxtel en sinds enige tijd woonachtig in Berkel-Enschot. Getrouwd met Renate en vader van een zoon Mees (2012) en een dochter Soof (2015). In zijn vrije tijd ben ik veelal op de mountainbike en racefiets te vinden.
Jelte Hombergen
Jelte Hombergen. In 1982 geboren en opgegroeid in Drunen. Samenwonend met Nicole, nog steeds in Drunen. Eigenaar van Hombergen glas- en schilderwerken, tevens gevestigd in…Drunen. Tafelaar sinds 2009. Gaat graag naar Oostenrijk om o.a. te skiën.
Sjors Bayens
Getrouwd met Sabrina, vader van drie dochters, Maud (2008), Guusje (2010) en Lotte (2012) Samen met zijn vrouw in 2006 Dresz International opgericht, importeur van Stationery, Smartphone- en tabletaccessoires en gifts. Met veel plezier Tafelaar sinds 2013.
Roy Akkermans
Roy is geboren en getogen in Waalwijk en woont sinds 2016 in Tilburg samen met Eef. Als architect ontwerpt hij uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hij is eigenaar van architectenbureau Goedehuizen. Roy is met heel erg veel plezier tafelaar sinds 2014
Marijn van den Bosch
Geboren in Hardenberg in 1980 en, na een paar jaar woonachtig te zijn geweest in België, in Waalwijk beland in 1988. Marijn is samen met Laura en zoontje Cas (2017). Hij is werkzaam als zelfstandig ondernemer sinds 2008 en samen met zijn compagnon eigenaar van de Bakker & Bosch Groep. In zijn vrije tijd heeft hij jaren veel en fanatiek gebasketbald momenteel is het sporten echter wat minder geworden. Het is af en toe een rondje op de racefiets of een bezoekje aan de sportschool. En verder is hij nog lid van een kookclub waar zijn interesse in eten en drinken goed tot uiting kan komen. Sinds 2014 is hij van de RT131, een mooie club waar hij met veel plezier deel aan neemt!
Sjoerd Snijders
Getrouwd met Lieke en trotse vader van 3 meiden, Meeke, Niene en Maare. Eigenaar sinds 2008 van familiebedrijf Hoka met vestigingen in Den Haag (1978) en Waalwijk (2010). Hoka is de horecagroothandel voor (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Tafelaar sinds 2014.
Patrick Bertens
Opgegroeid in Waalwijk en samenwonend met Kim in Berkel-Enschot. Partner bij SPM Shoetrade, schoenengroothandel gevestigd aan de A59 ter hoogte van Nieuwkuijk. Tafelaar sinds 2015.
Jesse Nederlof
Geboren te ‘s-Hertogenbosch en opgegroeid in Heusden. Getrouwd met Josine en vader van twee kinderen. Sinds 2007 werkzaam in de advocatuur en vanaf 2014 met veel plezier opererend als zelfstandig advocaat binnen Advocatenkantoor Nederlof te Waalwijk. Gespecialiseerd in ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Sinds 2015 lid van de Ronde Tafel 131 De Langhstraet.
Mark Verkerk
Geboren en getogen in Waalwijk. Getrouwd met Esther en vader van twee zoons, Siebe & Noud. Mark werkt als vestigingsmanager voor Constructif B.V. Een onderneming die zich bezig houdt met bouwen, verbouwen en renoveren van zakelijk vastgoed. Mark is lid van de Tafel sinds 2016.
Maarten Maiburg
Maarten is Waalwijker in hart en nieren maar woont echter toch nog 100 kilometer van zijn tafelstad samen met zijn vriendin Roos in de landelijke hoofdstad Amsterdam. Samen met zijn broer runt hij een meer dan 135 jaar oud handelsbedrijf met de oorsprong in de Waalwijkse schoenen en leder industrie. Tegenwoordig zijn zij met Maiburg B.V. voornamelijk toeleverancier voor de interieurbouw, met lijmen, schuurmaterialen en decoratief plaatmateriaal. Hij pakt geregeld met plezier de racefiets of hardloopschoenen op. Maarten is sinds 2015 trotse tafelaar van de tafelronde 131.
Timon Klerx
Geboren in 1991 te Waalwijk. Tafelaar sinds februari 2017. Na zijn studietijd in Breda en Utrecht, woont hij nu met veel plezier in Waalwijk. De plek waar hij altijd al erg actief is geweest in de samenleving. Men noemt hem een echte Langstrater. Bij de Rabobank is hij communicatieadviseur en een van de vertrouwde gezichten van de Rabobank in regio De Langstraat. Daarnaast is hij sinds maart 2018 fractievoorzitter van LokaalBelang in de gemeenteraad van Waalwijk en heeft hij nog diverse bestuurlijke functies bij verenigingen en stichtingen.
Erwin van der Lee
Erwin is geboren en getogen in Waalwijk en inmiddels woonachtig in Rosmalen. Samenwonend met Annemarie met wie hij in 2018 is getrouwd. Zoon Luuk is geboren in 2019. Hij is als partner en controlerend accountant werkzaam bij HLB Van Daal op het kantoor in Waalwijk. Hij tafelt met veel plezier sinds 2017. Daarbuiten geniet hij van reizen, zowel passief als actief sporten en gamen.
Jos Leijen
Jos Leijen, geboren en getogen in Baarn en sinds 2015 neergestreken in de geboorteplaats van zijn vrouw Sabrina (Waalwijk). Trotse vader van 3 dochters. Sam, Bo en Lotte. Sinds 2004 werkzaam bij KLM als piloot en sindsdien mag hij voor zijn werk de hele wereld over. In zijn vrije tijd gaat hij graag hardlopen, windsurfen of mountainbiken. Tafelaar sinds 2017.
Rob Vermeulen
Geboren in Tilburg en opgegroeid in Oisterwijk. Samen met zijn vrouw iris en dochtertje Meis (2018) woont hij vanaf 2011 met veel plezier in Waalwijk. De werking van het menselijk lichaam heeft hem altijd gefascineerd. Na zijn opleiding Fysiotherapie heeft hij de opleiding Manuele therapie in Amersfoort afgerond. Vanaf 2008 is hij mede-eigenaar van Fysio Totaal Waalwijk. Na jaren van research is hij in 2019 met een nieuw leefstijl concept OERFIT gestart. Hij krijgt energie van lezen, reizen, sporten en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Tafelaar sinds 2019.
Steffan Oerlemans
Opgeroeid in s ’Gravenmoer en later verhuisd naar Dongen en samenwonend met Robin. Sinds 2016 mede- eigenaar van Cookaholics creatieve catering en daar is in 2018 Doloris horeca bij gekomen. In zijn vrije tijd gaat hij graag golfen, fitnessen of boxen, en tijdens zijn vakantie wordt er altijd gedoken. Steffan is in 2019 lid geworden van de Ronde Tafel 131 De Langhstraet.
Roy van Heesbeen
Geboren en getogen in Waalwijk en voor zijn studie biomedische wetenschappen neergestreken in Utrecht. Na korte uitstapjes richting Boston (VS) en Amsterdam woont hij sinds 2016 weer in Utrecht samen met Dana en dochters Ella en Vieve. Hij mag zich sinds 2015 doctor noemen na zijn wetenschappelijke promotie aan de Universiteit Utrecht en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis te Amsterdam. Na zijn promotie is Roy in dienst getreden bij het farmaceutische bedrijf Janssen (onderdeel van Johnson & Johnson) waar hij zich bezighoudt met de klinische ontwikkeling van vaccins. Naast zijn werk is hij fanatiek wielrenner en trainer bij wielervereniging CS030 te Utrecht, gaat graag skiën en onderhoudt nog warme banden met zijn Waalwijkse (jeugd)vrienden en Scouting AZG. Tafelaar sinds 2020.
Marc Kroon
Wijn eindbaas!