Leden

In onderstaand overzicht kunt u meer lezen over, de op dit moment, actieve leden binnen de Ronde Rafel 131.

Roy Akkermans
Roy-Akkermans
Roy is geboren en getogen in Waalwijk, woont sinds 2016 in Tilburg samen met Eef. Als architect ontwerpt hij uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Samen met Peter van Galen is hij eigenaar van architectenbureau Goedehuizen. Roy is met heel erg veel plezier tafelaar sinds 2014.
Sjors Bayens
Sjors Bayens
Getrouwd met Sabrina, vader van drie dochters, Maud (2008), Guusje (2010) en Lotte (2012) Samen met mijn vrouw heb ik in 2006 Dresz International opgericht, importeur van Stationery, Smartphone- en tabletaccessoires en gifts. Met veel plezier Tafelaar sinds 2013.
Patrick Bertens
Patrick Bertens
Opgegroeid in Waalwijk en momenteel samenwonend met Kim in Berkel-Enschot. Partner bij SPM Shoetrade, schoenengroothandel gevestigd aan de A59 ter hoogte van Nieuwkuijk. Tafelaar sinds 2015.
Marijn van den Bosch
Marijn-van-den-Bosch
Geboren in Hardenberg in 1980 en na een paar jaar woonachtig te zijn geweest in België in Waalwijk beland in 1988. Samen met Laura en ons zoontje Cas (2017). Werkzaam als zelfstandig ondernemer sinds 2008. Samen met mijn compagnon eigenaar van de Bakker & Bosch Groep hieronder vallen: Bakker & Bosch HR Diensten, Zorg-gericht en Vastgoed-Talent allen bedrijven die zich richten op recruitment en Human Resource advisering en ondersteuning. In mijn vrije tijd jaren veel en fanatiek gebasketbald momenteel is het sporten echter wat minder geworden.. Het is af en toe een rondje op de racefiets of een bezoekje aan de sportschool. En verder ben ik nog lid van een kookclub waar mijn interesse in eten en drinken goed tot uiting kan komen. Sinds 2014 ben ik lid van de RT131, een mooie club waar ik met veel plezier deel aan neem!
Roel Brands
Als bedrijfsmakelaar en taxateur vanaf 2006 actief in de regio Midden-Brabant en sinds 2019 werkzaam binnen mijn eigen kantoor “Brands Bedrijfsmakelaardij”, specialist op het gebied van commercieel vastgoed. In 1982 geboren in Boxtel en sinds enige tijd woonachtig in Berkel-Enschot. Getrouwd met Renate en vader van een zoon Mees (2012) en een dochter Soof (2015). In mijn vrije tijd ben ik veelal op de mountainbike en racefiets te vinden.
Thomas Ecker
Jelte Hombergen
Jelte Hombergen
Timon Klerkx Geboren in 1991 te Waalwijk. Tafelaar sinds februari 2017. Na zijn studietijd in Breda en Utrecht, woont hij nu met veel plezier in Waalwijk. De plek waar hij altijd al erg actief is geweest in de samenleving. Men noemt hem een echte Langstrater. Bij de Rabobank is hij communicatieadviseur en een van de vertrouwde gezichten van de Rabobank in regio De Langstraat. Daarnaast is hij sinds maart 2018 fractievoorzitter van LokaalBelang in de gemeenteraad van Waalwijk en heeft hij nog diverse bestuurlijke functies bij verenigingen en stichtingen.
Erwin van der Lee
Erwin is geboren en getogen in Waalwijk en inmiddels woonachtig in Rosmalen. Dat doet hij samen met Annemarie met wie hij in 2018 is getrouwd. Hij is werkzaam als registeraccountant in de controlepraktijk van HLB van Daal op het regiokantoor Den Bosch – Schijndel. Hij tafelt met veel plezier sinds 2017. Daarbuiten geniet hij van reizen, zowel passief als actief sporten, gamen en series kijken.
Jos Leijen Jos Leijen, geboren en getogen in Baarn en sinds 2015 neergestrekken in de geboorteplaats van mijn vrouw Sabrina. Trotse vader van 3 dochters. Sam, Bo en Lotte. Sinds 2004 werkzaam bij KLM als piloot en sindsdien mag voor zijn werk de hele wereld over. In zijn vrije tijd gaat hij graag hardlopen, windsurfen of mountainbiken. Tafelaar sinds 2017.
Maarten Maiburg Maarten is Waalwijker in hart en nieren maar woont echter toch nog 100 kilometer van zijn tafelstad samen met zijn vriendin Roos in de landelijke hoofdstad Amsterdam. Samen met zijn broer runt hij een meer dan 135 jaar oud handelsbedrijf met de oorsprong in de Waalwijkse schoenen en leder industrie. Tegenwoordig zijn zij met Maiburg BV voornamelijk toeleverancier voor de interieurbouw, met lijmen, schuurmaterialen en decoratief plaatmateriaal. Hij pakt geregeld met plezier de racefiets of hardloopschoenen op. Maarten is sinds 2015 trotse tafelaar van de tafelronde 131.
Jesse Nederlof
Jesse-Nederlof
Geboren te ‘s-Hertogenbosch en opgegroeid in Heusden. Getrouwd met Josine en vader van twee kinderen. Sinds 2007 werkzaam in de advocatuur en vanaf 2014 met veel plezier opererend als zelfstandig advocaat binnen Advocatenkantoor Nederlof te Waalwijk. Gespecialiseerd in ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Sinds 2015 lid van de Ronde Tafel 131 De Langhstraet.
Bart Pols Bart Pols, een in 1985 geboren en getogen Waalwijker, sinds een jaar samenwonend met Chantal (100% Bredaase) in Waalwijk. Zijn werkzame carrière is hij begonnen als verkoper van speelgoed, waarna het assortiment is meegegroeid in de vorm van elektronische apparatuur, vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar de mobiliteit als autoverkoper. Na 2 jaar bood zich de kans om in het familiebedrijf te komen werken. Bart vertegenwoordigt samen met zijn broer Jos de 3e generatie Pols binnen Pols Motoren. Naast de eigen onderneming is hij niet alleen actief als Tafelaar, maar ook bestuurslid van BOVAG (brancheorganisatie Gemotoriseerde Tweewielers) en Rabobank Ledenraadslid.
Jeroen Pulles
Woonachtig en ondernemend in Waalwijk. Mede-eigenaar van familiebedrijf Pulles & Pulles Reclame en Beeld. Getrouwd met Moniek en samenwonend met geholpen kater Leo. Fotograaf, veelvraat, hardloper, hockeyer, gepassioneerd echtgenoot, kwart Belg, achtste Duits, en Tafeloudste. Tafelend sinds 2008.
Sjoerd Snijders
Sjoerd Snijders
Getrouwd met Lieke en trotse vader van 3 meiden, Meeke, Niene en Maare. Eigenaar sinds 2008 van familiebedrijf Hoka met vestigingen in Den Haag (1978) en Waalwijk (2010). Hoka is de horecagroothandel voor (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Tafelaar sinds 2014.
Mark Verkerk
Geboren en getogen in Waalwijk. Getrouwd met Esther en vader van twee zoons, Siebe & Noud. Mark werkt als vestigingsmanager voor Constructif B.V. Een onderneming die zich bezig houdt met bouwen, verbouwen en renoveren van zakelijk vastgoed. Mark is lid van de Tafel sinds 2016.
Rob Vermeulen Geboren in Tilburg en opgegroeid in Oisterwijk. Samen met mijn vrouw iris en dochtertje Meis (2018 geboren) wonen wij vanaf 2011 met veel plezier in Waalwijk. De werking van het menselijk lichaam heeft mij altijd gefascineerd. Na mijn opleiding Fysiotherapie heb ik de opleiding Manuele therapie in Amersfoort afgerond.  Vanaf 2008 ben ik mede-eigenaar van Fysio Totaal Waalwijk. Na jaren van research ben ik in 2019 met een nieuw leefstijl concept OERFIT gestart. Ik krijg energie van lezen, reizen, sporten en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Tafelaar sinds 2019.