Leden

In onderstaand overzicht kunt u meer lezen over, de op dit moment, actieve leden binnen de Ronde Rafel 131.

Roy Akkermans
Roy-Akkermans
 Roy is geboren en getogen in Waalwijk, woont sinds 2016 in Tilburg samen met Eef. Als architect ontwerpt hij uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Samen met Peter van Galen is hij eigenaar van architectenbureau Goedehuizen. Roy is met heel erg veel plezier tafelaar sinds 2014.
Sjors Bayens
Sjors Bayens
Getrouwd met Sabrina, vader van drie dochters, Maud (2008), Guusje (2010) en Lotte (2012) Samen met mijn vrouw heb ik in 2006 Dresz International opgericht, importeur van Stationery, Smartphone- en tabletaccessoires en gifts. Met veel plezier Tafelaar sinds 2013.
Patrick Bertens
Patrick Bertens
 Opgegroeid in Waalwijk en momenteel samenwonend met Kim in Berkel-Enschot. Partner bij SPM Shoetrade, schoenengroothandel gevestigd aan de A59 ter hoogte van Nieuwkuijk. Tafelaar sinds 2015.
Marijn van den Bosch
Marijn-van-den-Bosch
Geboren in Hardenberg in 1980 en na een paar jaar tussentijds woonachtig te zijn geweest in België in Waalwijk beland in 1988. Samen met Laura en zelfstandig ondernemer. Sinds 2008 ben ik met mijn compagnon eigenaar van Bakker & Bosch HR Diensten, een recruitment- en HR-adviesbureau. In mijn vrije tijd gooi ik nog graag een balletje bij de lokale basketbalvereniging, lid van een kookclub en wil ik wat meer gaan golven. Sinds 2014 ben ik lid van deze mooie club.
Roel Brands
Als bedrijfsmakelaar vanaf 2006 bij Van de Zande Makelaardij actief, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de portefeuille bedrijfsmatig vastgoed in de regio De Langstraat. Van de Zande Makelaardij bestaat inmiddels ruim 60 jaar waarbij we met 18 collega’s het gebied “De Langstraat” vanuit drie kantoren – Waalwijk, Kaatsheuvel en Vlijmen – bedienen. In 1982 geboren in Boxtel en sinds enige tijd woonachtig in Berkel-Enschot. Getrouwd met Renate en vader van een zoon Mees (2012) en een dochter Soof (2015). In mijn vrije tijd ben ik veelal op de mountainbike en racefiets te vinden.
Jelte Hombergen
Jelte Hombergen
Jesse Nederlof
Jesse-Nederlof
Jeroen Pulles
Jeroen-Pulles

Ondernemer in de reclame, met een groot fotografisch hart. Samen met broer eigenaar van Pulles & Pulles. Getrouwd met Moniek en samenwonend met Poes Meo in de binnenstad van Waalwijk. Hobbykok, hockeykeeper, drummer, reiziger, kwart Belg, achtste Duits. Tafelaar sinds 2008

Sjoerd Snijders
Sjoerd Snijders
Getrouwd met Lieke en trotse vader van 3 meiden, Meeke, Niene en Maare. Eigenaar sinds 2008 van familiebedrijf Hoka met vestigingen in Den Haag (1978) en Waalwijk (2010). Hoka is de horecagroothandel voor (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootverbruikers. Tafelaar sinds 2014.
Maarten Maiburg
Mark Verkerk
Getrouwd met Esther, vader van zoon Siebe. Sinds 2011 eigenaar van Merkx & Verkerk Bouw, een bouw- en aannemingsbedrijf wat regionaal actief is in onderhoud, renovatie, nieuw- en verbouw. Geboren en getogen in Waalwijk, waar hij nu ook woonachtig is. Lid van de Tafel sinds 2016.
Jos Leijen
Jos Leijen
Erwin van der Lee
Timon Klerkx