Jelte Hombergen
Voorzitter

Jelte Hombergen. In 1982 geboren en opgegroeid in Drunen. Samenwonend met Nicole, nog steeds in Drunen. Eigenaar van Hombergen glas- en schilderwerken, tevens gevestigd in…Drunen. Tafelaar sinds 2009. Gaat graag naar Oostenrijk om o.a. te skiën.

Sjors Bayens
Secretaris

Getrouwd met Sabrina, vader van drie dochters, Maud (2008), Guusje (2010) en Lotte (2012) Samen met zijn vrouw in 2006 Dresz International opgericht, importeur van Stationery, Smartphone- en tabletaccessoires en gifts. Met veel plezier Tafelaar sinds 2013.

Steffan Oerlemans
Penningmeester
Opgeroeid in s ’Gravenmoer en later verhuisd naar Dongen en samenwonend met Robin. Sinds 2016 mede- eigenaar van Cookaholics creatieve catering en daar is in 2018 Doloris horeca bij gekomen. In zijn vrije tijd gaat hij graag golfen, fitnessen of boxen, en tijdens zijn vakantie wordt er altijd gedoken. Steffan is in 2019 lid geworden van de Ronde Tafel 131 De Langhstraet.

Thema van dit jaar:

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Tafelen is ruimte geven, om te ontdekken, om te leren, om te genieten, om te groeien zodat we elkaar na onze 45e levensjaar nog steeds blijven boeien.

Speerpunten bestuursjaar 2022 / 2023

  • 4 Waardevolle nieuwe tafelaars zoeken
  • Een gezamelijke attendance van 75% realiseren.

    Verder

  • Schuiven er regelmatig gasten aan

Een bestuursjaar loopt altijd van april t/m april.