Roy Akkermans
Voorzitter
Roy is geboren en getogen in Waalwijk en woont sinds 2016 in Tilburg samen met Eef. Als architect ontwerpt hij uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hij is eigenaar van architectenbureau Goedehuizen. Roy is met heel erg veel plezier tafelaar sinds 2014.
Jesse Nederhof
Secretaris
Geboren te ‘s-Hertogenbosch en opgegroeid in Heusden. Getrouwd met Josine en vader van twee kinderen. Sinds 2007 werkzaam in de advocatuur en vanaf 2014 met veel plezier opererend als zelfstandig advocaat binnen Advocatenkantoor Nederlof te Waalwijk. Gespecialiseerd in ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Sinds 2015 lid van de Ronde Tafel 131 De Langhstraet.
Rob Vermeulen
Penningmeester
Geboren in Tilburg en opgegroeid in Oisterwijk. Samen met zijn vrouw iris en dochtertje Meis (2018) woont hij vanaf 2011 met veel plezier in Waalwijk. De werking van het menselijk lichaam heeft hem altijd gefascineerd. Na zijn opleiding Fysiotherapie heeft hij de opleiding Manuele therapie in Amersfoort afgerond. Vanaf 2008 is hij mede-eigenaar van Fysio Totaal Waalwijk. Na jaren van research is hij in 2019 met een nieuw leefstijl concept OERFIT gestart. Hij krijgt energie van lezen, reizen, sporten en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Tafelaar sinds 2019.

Thema van dit jaar:

Niets is onmogelijk.

Mogelijkheden moet je ontdekken. Wat een paar maanden geleden nog ondenkbaar was is vandaag de realiteit. Als tafelaar zijn er veel momenten om van elkaar te leren, om te zien wat er mogelijk is. Door te kijken met andermans ogen openen zich nieuwe mogelijkheden. Niets is onmogelijk.

Een bestuursjaar loopt altijd van april t/m april.